dimarts, 5 de novembre del 2013

Qui ets tu?

Aquest és un treball proposat per l'assignatura de COED (Comunicació oral, escrita i digital) on havíem d'escollir un/a company/a de classe, realitzar una descripció escrita sobre ell/a i finalment fer-li una foto on s'hi pugues veure un tret característic de la personalitat del noi o noia.

Un com vam arribar a classe amb el treball i la imatge fets havíem de penjar les fotografies per les parets de l'aula i així, simular una petita galeria d'art on cada alumne explicaria i argumentaria el que s'hi pot apreciar en cada una de les fotografies.

En el meu cas vaig triar a la Claudia Fernández. Aquí us deixo el meu treball. Espero que us agradi!


DESCRIPCIÓ SOBRE LA MEVA COMPANYA CLAUDIA
La Claudia és una noia de 19 anys. Físicament és d’estatura mitjana, de constitució prima i pell bastant clara. Té el cabell llarg, de color castany clar que tendeix a aclarir-se encara més. Els ulls li fan joc amb el cabell ja que també són clars, de color mel, però quan plora se li tornen verds. El seu nas es petit i els llavis no són ni gruixuts ni prims.
En el seu dia a dia tendeix a anar vestida d’una forma còmode però a la vegada arreglada i mona; li agrada molt portar complements, i més si tenen un valor sentimental per a ella (polseres, anells i collarets).
Ella, com a persona, és bastant insegura però sap sortir-se’n de les situacions difícils i prendre decisions importants que se li presenten a la vida. També és un pèl vergonyosa, però quan ja agafa la suficient confiança i es troba còmode amb la gent que l’envolta, no hi ha qui la pari. És molt bromista i sap sempre com treure un somriure. És molt riallera i sempre està feliç, encara que a vegades és tant negativa que necessita un cop de mà; mai es pot sentir sola ja que per a ella és molt important l’opinió de la seva gent i li agrada que els qui l’envolten es preocupin per ella, tal hi com a ella li agrada fer-ho pels altres.
Va decidir cursar el grau en Educació Infantil després d’una mala experiència passada al batxillerat amb els professors d’una escola. Creu que pot arribar mes lluny que altre gent i donar tot el possible per arribar a ser una molt bona mestra, cosa que no tinc cap dubte.
Responsable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada