dimarts, 1 d’octubre del 2013

TREBALL COL·LABORATIU GTIC: LES NOVES TECNOLOGIES EN EL MÓN EDUCATIU

Amb aquesta nova activitat ens hem endinsat més profundament en el tema de les GTIC (Gestió de la informació, Tecnologies i Comunicació) en grups de 3, 4 o 5 persones. Hem realitzat el treball a través de Google Drive ja que fa més fàcil el treball en grup. 


És un treball que consisteix en reunir i redactar informació sobre les noves tecnologies dins les aules, exposant les nostres idees, els avantatges i els inconvenients, juntament amb la nostra opinió personal. Un cop acabat el document escrit hem hagut d'elaborar un Power Point amb les idees principals, per tal de que es puguin captar a primera vista i de manera més genèrica.


Finalment hem elaborat una enquesta per poder recaptar diferents informacions, opinions, acords i desacords de diferents persones i mirar quines són les respostes més freqüents i quines no.


A nivell personal i de grup, ens ha semblat bastant fàcil poder realitzar aquest treball ja que disposem de molta informació però, una mica complicat de penjar-ho tot al blog ja que hem hagut de canviar algunes mides d'aquests documents, perquè quedessin estèticament bé dins la pàgina.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada