divendres, 20 de desembre del 2013

Preparació de la poesia

A l'assignatura de COED (Comunicació Oral Escrita i Digital) ens han proposat una nova tasca, recitar un poema davant de la classe i la professora.
 
Ens van ensenyar un petit vídeo d'una nena d'uns 5 anys recitant un poema bastant llarg pels vols de nadal. A partir d'aquí la professora ens va donar un missatge bastant motivador: "Si aquesta nena de 5 anys ha pogut aprendre aquest poema i recitar-lo tan bé, vosaltres també podeu i, inclús, de més complicats".
 
Per poder recitar-lo sense complicacions ens van fer aprendre, a la mateixa hora de classe, un travallengües, i dir-lo cada vegada més ràpid fins que ens surtis de tot bé i no ens entrebanquéssim en cap moment. Aquest travallengües era:
 
"Una gallina xica tica mica camacurta i vallarica va tenir sis polls xics tics mics camacurts vallarics si la gallina no hages estat xica tica mica camacurta i vallarica els sis polls no hagesin estat xics tics mics camacurts i vallarics"
 
L'últim concell que vam rebre a aquella classe va ser què, alhora d'aprendre el poema, l'hem de recitar mentre fem altres coses. Si al fer-ho pots dir el poema sencer i sensecap complicació voldrà dir que l'han interioritzat i estàs preparat per recitar-lo sense problemes.

http://www.fotolog.com/nurinu_nurinu/







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada