dijous, 26 de desembre del 2013

Les etiquetes

Les etiquetes són un element molt important a les pàgines web i més en el blogs com aquest el qual esteu llegint. Ajuden a estructurar el blog en diferents temàtiques segons les entrades del blog. També és un bon mètode per a trobar la informació desitjada dins del blog d'una forma ràpida i senzilla ja que totes les etiquetes apareixen a la barra lateral del blog:
 

Aquestes etiquetes són del meu blog però també és poden afegir en diferents formats, com per exemple, en format de llista o amb el mateix que aquest però sense els números al costat de cada etiqueta.
 
Per afegir aquest element dins del teu blog primer cal anar a:
Un cop dins de disseny, cliquem on posa "afegir gadget", on hi apareix un llistat d'opcions que pots afegir al teu blog i, entre elles, s'hi troba l'opció d'afegir les etiquetes.
 
Ara ve el pas d'escriure les etiquetes dins de cada entrada del blog. Per a fer aquest pas hem d'estar dins d'on creem l'entrada i, al lateral dret, hi ha una opció que posa "etiquetes". Només s'han d'escriure les etiquetes que un desitja, com per exemple les que estan en color blau, son les que he anat escrivint jo a mida que anava actualitzant les diferents entrades que conté el meu blog.
 

 
 
 
Espero que us hagi servit i que us sigui fàcil afegir etiquetes en el vostre blog!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada