divendres, 20 de desembre del 2013

Primeres recitacions poètiques

Avui ha estat la primera classe en que han començat a recitar alguns poemes. Aquesta tasca la podíem dur a terme individualment o en parelles, aquesta tria era la nostre decisió.
 
Ens hem posat en semicercle per a fer una classe més propera i què qui surti a recitar se sentí més arropat pels seus companys, els quals, un d'ells faria d'apuntador.
Què és un apuntador? Doncs és una persona que ajuda al recitador en el cas de que s'entrebanqui o s'oblidi d'algun fragment del poema.
 
Qui sortia davant de a classe a recitar el seu poema podia decidir la postura del públic. Per exemple, la majoria de parelles ens han demanat que tanquéssim els ulls, així se sentitien més tranquils a l'hora de recitar. D'altre banda, amb aquest fet, el públic també es pot centrar únicament amb les paraules del poema i amb la manera en que ha estat recitat.
 
Al final de la classe hem corregit alguns errors per poder millorar a l'hora de recitar un poema. Els interioritzaré ja que, d'aquí a dos setmanes, hem toca a mi recitar el meu poema amb la meva parella Mar Hosta.
 
 
 

http://biblioteca24de4.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada